PIATA de Fotografie - Forum FOTOGRAFIE
Forum-ul in care ne intalnim sa discutam despre fotografie.
Lista Forumurilor Pe Tematici
PIATA de Fotografie - Forum FOTOGRAFIE | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PIATA DE FOTOGRAFIE - FORUM FOTOGRAFIE

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angelika29 din Arges
Femeie
19 ani
Arges
cauta Barbat
19 - 80 ani
PIATA de Fotografie - Forum FOTOGRAFIE / Concursuri, expozitii, targuri / Salonului de fotografie Bucuresti - editia 2011 – 19-22 mai Moderat de foto01
Autor
Mesaj Pagini: 1
piatadefotografie
Administrator

Din: Romania
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1168
Universul fotografiei profesioniste si cel al fotografiei de amatori, marile marci ale lumii imaginii, fabricanti, distribuitori, scoli si grupari profesionale - iata "lumea imaginata" de targul comercial si evenimentul cultural care constituie Salonul de Fotografie. Un spatiu de intalnire pentru toti pasionatii de fotografie, de toate nivelele si de toate varstele!

Aflat la a doua sa editie, salonul se adreseaza atat profesionistilor meseriilor care tin de imagine, cat si amatorilor si publicului pasionat, fiind un prilej de informare, echipare, schimb de idei.
Partea comerciala a salonului este completata de un program dens de animatii, care cuprinde intalniri, expozitii, conferinte, ateliere.
In fiecare zi, salonul va gazdui in spatiul “Agora foto” cate o sesiune foto gratuita pe o tema: fashion, teatru si muzica. “Intalnirile de la salon” aduc zilnic in fata publicului personalitati ale domeniului fotografiei si ale sferei culturale in general, care vor fi la dispozitia celor interesati si pasionati de valentele artei fotografice. Workshop-uri pe teme fotografice de larg interes, lansari si demonstratii ale aparaturii de ultima generatie completeaza programul variat pe care organizatorii il pregatesc pentru aceasta editie.

Salonul de fotografie va gazdui de asemenea a doua editie a expozitiei de fotografie Foto4ALL, o expozitie cu vanzare organizata in interesul fotografilor, a carei tinta este aceea de incuraja atat tinerele talentele emergente cat şi artistii recunoscuti sa expuna si sa isi vanda lucrarile. Expozitia este deschisa tuturor artistilor fotografi, profesionisti sau amatori, recunoscuti sau debutanti.
Pentru editia 2011, Foto4All propune doua tematici: o tema impusa – “Traditii romanesti in spatiul urban” si o tema libera.
Anul acesta, expozitia va beneficia de premii acordate de mari marci din domeniul fotografiei si va fi itinerata, dupa inchiderea Salonului, in alte locatii din Bucuresti.

Mai multe informatii puteti gasi pe sau pe pagina Facebook a salonului.

Serban Mestecaneanu
Directorul Salonului de Fotografie


link facebook :

Evenimentele si programul de anul acesta:


_______________________________________
BLOG. Click aici! ||NEW PHOTO||

pus acum 13 ani
   
piatadefotografie
Administrator

Din: Romania
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1168


salonului fotografie bucuresti editia 2011 19-22 mai Administrator

46.5KB


_______________________________________
BLOG. Click aici! ||NEW PHOTO||

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la