PIATA de Fotografie - Forum FOTOGRAFIE
Forum-ul in care ne intalnim sa discutam despre fotografie.
Lista Forumurilor Pe Tematici
PIATA de Fotografie - Forum FOTOGRAFIE | Reguli | Inregistrare | Login

POZE PIATA DE FOTOGRAFIE - FORUM FOTOGRAFIE

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil Bianca777
Femeie
19 ani
Brasov
cauta Barbat
19 - 61 ani
PIATA de Fotografie - Forum FOTOGRAFIE / Discutii foto / Fotografia - hobby sau meserie? Moderat de c05t1n
Autor
Mesaj Pagini: 1
piatadefotografie
Administrator

Din: Romania
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1168
Deschid acest topic pentru a afla de ce faceti fotografie, o faceti ca hobby sau pur si simplu asta este meseria voastra. Castigati ceva bani din asta?

Eu pot spune ca paractic acest "sport" din pasiune. Nu mi-am propus niciodata sa transform fotografia in meserie. Am invatat tot ce stiu singur fara sa am vreun profesor. Ma ajuta foarte mult discutiile pe care le am cu prietenii care au si ei acelasi hobby ca si mine. Ne povestim unii altora ce mai aflam nou.

Acest forum l-am facut tocmai in ideea de a afla cat mai multe despre aceasta arta: fotografia.

Desigur, nu mi-ar displace sa lucrez in domeniu, insa nu ma consider un profesionist pentru a aface asta. Ma gandesc sa urmez si niste cursuri de perfectionare sa am si o diploma si poate cine stie.

Astept feedback de la voi pentru a ne cunoaste mai bine. 


_______________________________________
BLOG. Click aici! ||NEW PHOTO||

pus acum 15 ani
   
teddy
Senior

Din: Rochester, Kent, UK
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 546
Daca te-ai apucat de fotografie, nu poti sa zici ca e meseria ta. Suna urat. E un hobby din care scoti bani, daca ma intrebi pe mine. Eu fac fotografie de 5 ani, am lucrat in Ro la Adevarul, Gandul si cateva reviste ca freelancer, iar in UK lucrez ca fotograf de studio cu Land Rover pentru o parte din produsele lor, la fel ca si cu Devon . Fac de asemenea freelance pentru Land Rover Monthly, Total Off Road,, Daily Telegraph, The Big Issue si mai nou National Geographic Traveller pentru care am sa imi scriu primul articol in expeditia pe care o voi face de revelion in Africa.
Nu ma consider fotograf profesionist, doar cineva care a avut destul noroc ca sa faca ce ii place destul de bine ca sa isi castige existenta din asta.

Ateptam si alte pareri.


_______________________________________
The camera doesn't matter. (but i use Hasselblad just in case)

pus acum 15 ani
   
silvero.del.razie
Membru nou

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 14
Este un Hobby pt mine, dar si mai castig bani din asta, desigur ca mi-ar placea sa-l avansez mult mai mult si sa-l chem meserie..

pus acum 15 ani
   
danieltomiuc
Membru nou

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 15
Sunt profesionist in meseria care o practic, dar aceasta nu este fotografia. Fotografia o practic la nivel de amator, placerea de a fotografia nu se reduce la apasarea butonului ci merge mult mai departe    "vad" un cadru in orice, indrept aparatul spre orice subiect, dar nu apas butonul declansator decat foarte rar, nu din motive financiare am retinerea ci simt ca nu merge... acel subiect nu merge atunci... imi spun ca poate alta data. Starea emotionala ma influenteaza mult cind si ce subiecte sa trag, de multe ori vad subiecte cu potential, dar prin obiectiv le vad altfet si renunt, dar sa revin:
Doua lucruri le compar cu orice: fotografia si vioara, stiu ca sunt foarte diferite, dar prin acestea imi doresc sa ma exprim, dar sa vorbesc de fotografie...
Sufletul nu imi permite sa ma gandesc la bani cand este vorba de fotografie, dupa cheile de la casa, aparatul foto este urmatorul lucru care nu il uit cand ies, pentru ca nu vreau sa scap nimic, daca as rata un cadru aceasta ar insemna sa mai rup o foaie din cartea mea de istorie.
Nu pot spune de ce atat de mult fotografie pe film si de ce mai mult iubesc fotografia alb negru... dar oare de ce? curios, ca nu mi-am pus aceasta intrebare pana acum. Am sa revin cu un raspuns cu siguranta...


_______________________________________
Canon EOS 650 Film, CANON ZOOM LENS EF 35-70mm 1:3.5 - 4.5, HOYA HMC 52mm UV (0).

pus acum 15 ani
   
artfoto
Membru nou

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 47
te subestimezi teddy , esti un mare fotograf in adevaratul sens al cuvantului felicitari citind postul tau mi-e rusine sa mai zic de mine dar daca tot postez cateva cuvinte .
Am developat primul film la 12 ani si m-am facut  pfa in fotografie in 2004


_______________________________________
inchiriere cabina foto

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la