PIATA de Fotografie - Forum FOTOGRAFIE
Forum-ul in care ne intalnim sa discutam despre fotografie.
|
Nou pe simpatie: Laura_libero la Simpatie.ro
 | Femeie 24 ani Timis cauta Barbat 32 - 50 ani |
|
|
PIATA de Fotografie - Forum FOTOGRAFIEReguliInregistrareLoginPozeNu sunteti logat. Lista Forumurilor Pe Tematici
|
| #21 |
|
|
Imi cer scuze pentru intarzierea raspunsului meu, alex. Eu am folosit pentru procesarea pozelor doar ps7 atunci cand a aparut, apoi am trecut direct la cs2. In principiu nu conteaza ce varianta de ps folosesti, baza este aceeasi. Nu am folosit plug-inuri. Poti folosit orice varianta de ps. Focala are perfecta dreptate: "Cel mai bine este sa ai o versiune de PS corelata cu tutorialul dupa care vrei sa inveti", dar dupa ce inveti operatiile de baza chiar nu-ti va mai pasa ce varianta ai instalata pe calculator.
Lumina faina, Astebaniss
_______________________________________ Tel: 0744.269.265 www.stianni.ro
|
|
| |
|
| #22 |
|
|
Vipera comuna
Inainte:
si
Dupa:
Timp de executie 95 minute. Photoshop CS4.
Voie buna, Sebastian
|
|
| |
|
| #23 |
rgopo13JuniorDin: Bucuresti
Postari: 114
|
|
fara nume
inainte
dupa
comentarii +/-, intotdeauna binevenite
stima, radu
_______________________________________ 'Never argue with an idiot, they drag you down to their level and beat you with experience' http://www.flickr.com/photos/radu_gospodinov/
|
|
| |
|
| #24 |
|
|
frumoasa transformare radule, frumoasa. Felicitari 
Voie buna, Sebastian
|
|
| |
|
| #25 |
|
|
|
| |
|
| #27 |
|
|
inainte:
dupa:
|
|
| |
|
| #28 |
|
|
Inspirat, insa eu as fi accentuat mai bine ceea ce vrea sa transmita acest cadru.
_______________________________________ BLOG. Click aici! ||NEW PHOTO||
|
|
| |
|
| #29 |
|
|
sal la prima imagine chiar nu mi se pare ca trebuia aranjata mergea si asa dar celelatle au iesit super iar ultima e perfecta Eu nu prea sunt adeptul retusurilor de genul asta darr parca imi vine sa ma mai gandesc sa ma apuc si eu de asa ceva
_______________________________________ Fotografia nu este Arta este doar Tehnica http://www.flickr.com/photos/danyoptik/
|
|
| |
|
| #30 |
|
|
|
| |
|